Servicii IT
la standarde ISO9001Luconsult - servicii si consultanta IT

cum facem

 

Luconsult Team doreste sa construiasca o relatie pe termen lung cu clientii sai pentru ca numai o astfel de abordare asigura coerenta si continuitate in dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a sistemului informatic.

Modul de lucru pe care il propunem este prin contract de servicii IT, aceasta solutie de lucru oferind multiple avantaje: contactul permanent cu sistemul dumneavoastra informatic, predictibilitatea costurilor (tarifare lunara fixa), transferarea in sarcina noastra a cheltuielilor de pregatire si evolutie profesionala obligatorii intr-un domeniu atat de dinamic, servicii de consultanta oferite gratuit.

Filozofia de lucru in care am crezut de la bun inceput, respectiv prevenirea problemelor, s-a dovedit intotdeauna a fi abordarea corecta a ceea ce inseamna administrare IT. De aceea, demararea unei noi colaborari presupune un proces initial de preluare a sistemului informatic care vizeaza aducerea la parametrii obligatorii de functionalitate a echipamentelor, siguranta a datelor si securitate a retelei informatice.

servicii administrare IT

 

externalizare IT prin Luconsult

 
  • interventie rapida (cel mult 4 ore de la semnalarea problemei)
  • numar de interventii nelimitat fara nici un alt cost suplimentar
  • revizie lunara
  • consultanta IT in vederea intretinerii si dezvoltarii sistemului informatic
  • perioada contractuala nelimitata fara taxa de reziliere
  • istoricul interventiilor (fisa de revizie si interventie pentru fiecare computer in parte)
 

Contact