• “ Colaborarea cu Luconsult Team a inceput in februarie 2005 cand si notiunea de externalizare era intr-o faza incipienta si privita cu o totala neincredere.
  Insa timpul a trecut si Luconsult a dat dovada de profesionalism in rezolvarea problemelor legate de sistemul nostru informatic si o orientare foarte precisa catre satisfacerea nevoilor noastre, mai exact cele legate de securitatea datelor.
  In cateva cuvinte as spune ca sunt responsabili, profesionisti si orientati catre prevenirea problemelor”.
  Ionel Uleia, Prime Transactions
 • O buna pregatire, multa experienta si un bun management al situatiilor de risc. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa externalizam serviciile de mentenanta IT ale sistemului nostru informatic. Am gasit aceste calitati la Luconsult Team si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de 15 ani.
  Activitatea institutului se desfasoara in mare parte pe baza de proiecte europene, iar termenul limita de predare a acestora reprezinta prioritatea numarul unu. Ca atare nu ne putem permite nicio intarziere, cauzata de vreo disfunctionalitate a retelei de computere.
  Luconsult Team reprezinta un factor important in atingerea acestui obiectiv”.
  Adrian Stanica, INCD Geoecomar
 • “Am plăcerea să lucrez cu o echipă profesionistă, responsabila şi foarte receptivă la nevoile noastre, care recunosc ca nu sunt deloc usor de indeplinit, aceasta datorita mozaicului de echipamente si softuri necesare printing-ului industrial.
  Cu ajutorul echipei Luconsult am reuşit să punem la punct o reţea internă bine organizată si stabila.
  Sunt foarte increzator ca strategia noastra de dezvoltare va avea un sprijin constant si sustinut din partea Luconsult Team”.
  Dan Valeanu, A&M International
 • “Echipa Luconsult Team a dat dovada de inovatie si o buna capacitate analitica in satisfacerea nevoii noastre de a imbunatati sistemul informatic, atat din punct de vedere hardware dar si software. Sunt flexibili, operativi si au o continua dorinta de perfectionare si comunicare.
  Din aceste motive este o placere pentru noi sa recomandam echipa Luconsult tuturor celor interesati in a obtine maximul de eficienta prin optimizarea sistemului informatic”.
  Mariana Radita, MaRa Logistics