Servicii de mentenanţă IT

Luconsult Team este o companie certificată ISO9001 şi ISO27001, specializată în servicii de mentenanţă IT: administrare computere, servere, periferice, echipamente active de reţea, furnizare şi administrare de servicii de cloud computing, consultanţă IT, proiectare şi execuţie de lucrări de infrastructură. Cu o experienţă de 19 ani, suntem astazi o echipa matură de profesionişti, capabilă să ofere soluţii tehnice corecte pentru cele mai provocatoare sau presante situaţii inerente unui sistem informatic complex.

Relocare sau extindere infrastructura sistem informatic

Exclusiv pentru clienții noștri asigurăm relocarea infrastructurii IT în situația schimbării punctului respectiv de lucru, sau în situația extinderii lui. Este un serviciu prin care luăm asupra nostră grija detaliilor tehnice inerente unor asemenea acțiuni:

  • proiectarea noii infrastructuri de rețea cu anticiparea dezvoltărilor ulterioare
  • sincronizarea lucrărilor de cablare structurată cu cele efectuate de către celelalte echipe implicate: zidari, electricieni, etc
  • pregătirea din timp a soluțiilor tehnice de acces la internet și VoIP în noua locație
  • configurarea echipamentelor de rețea
  • documentarea rețelei, etichetarea elementelor de interconectare: prize de perete, prize patch-panel, etc

Cablare structurată

Exclusiv pentru clienții noștri realizăm lucrări de cablare structurată care să asigure comunicații de voce, date, surveillance, sisteme de securitate, etc.
Sunt lucrări complexe, care se realizează cu o multitudine de elemente de conectare, de ghidaj, cu mobilier specializat, cu echipamente de rețea configurabile doar de către profesioniști, etc.
La final lucrarea realizată este documentată si predată in exploatare.